18 Şubat 2016 Perşembe

Baymak Lambert Attivo Arıza Kodları

Lambert Attivo Arıza Kodlarının anlamlarını aşağıdaki açıklamaları okuyarak öğrenebilirsiniz.
E01 Arızası: Kombinin gaz girişinin yetersiz olduğunu belirtir. Bu durumda kombi ateşleme yapmaz ve herhangi bir randıman da sağlamaz. Ana kart veya gaz grubunda sorun olabilir. Baymak Servisi ile görüşmeniz gerekir.
E02 Arızası: Kombinin fazla ısınması sonucu limit termostat devreye girerek cihazı bloke eder. Tüketici olarak bu arıza kodu ile karşılaşıyorsanız limit termostata arıza söz konusudur.  Baymak Kombi Servisi ile iletişime geçiniz.

E03 Arızası: Bacalı kombilerde baca sensörünün arıza olduğunu belirtir.  Ortamın ve kombinin ısısını ölçme görevinde olan bu aparat görevini yerine getiremez ve dolayısıyla ana kartta bilgi yollayamamaktadır. Baymak Servis desteği almanız gerekir.
E05 Arızası: Radyatörü ısıtma amacıyla kullanılan sensörde arıza olduğunu belirtir. Eranda bu arıza kodu yer aldığı zaman radyatörlerin ısınmasında sorun olur. Sensörün değişmesi sonucu bu sorun ortadan kalkar. Baymak Servisi arayarak servis talebinde bulunmanız gerekir.
E06 Arızası: Genellikle yaz kış aylarında karşılaştığımız sıcak su problemidir. Bu arıza kodu ekranda yer alıyorsa tüketiciler kombiden sıcak su alamazlar. Sensörde problem olabilir gelen servis tarafından sensörün değişimi yapılabilir. Baymak Servisi ile iletişim halinde olunuz.
E10 Arızası: Cihazın su basıncının düşük olduğunu belirtir. Bu durumda da kullanıcılar kombiden yana herhangi bir randıman almaları mümkün olmaz. Kombi altında yer alan doldurma musluğunu kullanarak basıncı normal değere getirmeniz durumunda sorun kendiliğinden düzelecektir.
E25 Arızası: Aşırı ısınma olduğu zamanlarda kombi bu arıza kodunu vermektedir. Ana eşanjörün kireçlenmesi, filtrenin tıkanması, pompanın sıkışması ya da üç yollu vananın konum değiştirmesi sonucu bu arıza kodu ortaya çıkmaktadır. Kersin çözüm için Baymak Servisinden destek alınız.

E35 Arızası: Kombinin alev almadığını belirten arıza kodudur. Bu durumda gaz vanalarını ve dairedeki ocağı kontrol ederek gaz olup olmadığına bakınız. Bu durumlarda kombiye birkaç kez reset atınız sorun aynı şekilde düzelmezse gaz valfi, iyonlarda ateşleme elektrotlarında ya da ana kartta sorun olabilir. Servis desteği alarak bu sorununuzdan bir an önce kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder