8 Mart 2016 Salı

Baymak Kombide Pompa Ne İşe Yarar

Baymak kombide pompa nedir; Kombi içerisinde yer alan birçok parça ile görev sağladığından dolayı önemli olan bir parçadır. Pompanın görevinin önemli olduğu kadar fiyatı da bir o kadar önemlidir. Bu yüzden de kullanıcıların en son karşılaşmak isteyecekleri durumlardan birisi de Baymak kombide pompa arızasıdır. Baymak kombide pompa nedir ya da Baymak kombide pompa ne işe yarar bu konuda merak içerisindeyseniz sizlere birkaç bilgi sunalım:

Pompanın Baymak kombide görevi devir daim sağlaması amacıyladır. Bu nedenle devir daim motorunun yanı sıra sirkülasyon pompasın olarak da bilinen bir parçadır. Baymak kombide devir daim sağlama pompaya ait olmaktadır. Pompa Baymak kombideki suyu hem kombide hem de tesisatta dolaştırma görevi sağlar. Baymak kombide devir düşürme sorunları sıklıkla ısınma sorunları olarak karşımıza çıkar. Baymak kombide pompada devir düşme durumları söz konusu olursa peteklerin ısınmaması ya da az ısınması gibi durumlar ortaya çıkar. Bu durumda da kullanıcılar oldukça zor zamanlar geçirebilirler. Bu duruma mutlaka Baymak servis tarafından müdahale gerekir. Genellikle Baymak kombide pompa arızalı olduğunda; kombinin ses yapması, sıcak su vermemesi, peteklerde hiç ısınma olmaması ya da az ısınması, su akıtması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yani bu durumlar yaşandığında kombide pompa arızası yaşanma olasılığı yüksektir.  Pompa çeşidi iki gruba ayrılır. Bunlardan birisi Wilo diğeri ise Grundfos olmaktadır. Piyada yerini alan bu iki pompanın orijinal olmayanını bulmak bir hayli zordur. Genelde fiyat bakımından yüksek olan bu parçanın araştırmasını yapan Baymak kullanıcıları için bu bilgiyi sizlere sunuyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi kombi içerisinde önemli pompa arızası yaşandığında kombi kullanıcıları birden fazla sorun ile karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle sizlerde bu tür sorunlar yaşamamak adına muhakkak pompa arızalarını ihmal etmeden Baymak Servisi tarafından bilgi alınız.

Pompa arızalarından sizlerde yakın sürede kurtulmak için mutlaka arızanızı ihmal etmeden yaptırmanız gerekir. Sizlere her daim yaşadığınız sorunlar hakkında bilgi sunan Baymak servis çalışanları tüm sorunlarınızın çözümünü sağlamak için uzman teknisyen kadrosu ile huzurlarınızda bulunmaya devam edecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder