18 Mart 2016 Cuma

Baymak Kombi Tek Musluktan Sıcak Su Vermiyor

Baymak kombi tek musluktan sıcak su vermiyor; Günümüzde sıcak su kullanılan dairelerin tümünde kombi kullanılmaktadır. Kombi kullanan kullanıcıların hiçbir zaman sorun yaşamayacağım diye düşünmemelidir. Kombi elektronik bir cihaz olmasından dolayı ne zaman arızalanacak bu durumu sizler bilemezsiniz. Her sorununun da kombiden kaynaklandığını söylememiz doğru olmaz. Tesisat sorunlarını çözümlemek elbette ki güç olabilir. Yaşanılan sorunun belirlenmesi için mutlaka tespit edilmesi gerekir. Bizleri arayarak sürekli bir musluktan sıcak su gelmiyor diyen ve bu durumdan şikayetçi olan birçok kullanıcılar bulunmaktadır.  Bizlerde bugün sizlere Baymak Kombi Servisi olarak bu konu hakkında bilgi sunacağız.

Kombi kullanımı ile dairede de bulunan mutfak ve banyodan herhangi bir şekilde sıcak su alınmadığında bu durum kombi ile alakalıdır. Yani yaşadığınız sorun tamamen kombiden kaynaklı olduğundan dolayı bunu bir kombi arızası olarak kabul edebilirsiniz.  Fakat bir musluktan sıcak su gelmiyor diyorsanız yani örnek verecek olursak mutfaktan sıcak su alabilir banyodan sıcak su alamazsanız bu durum kombi ile bağlantılı bir durum olmamaktadır. Böyle bir durumlarda yalnızca uzman tesisatçı sizlere yardımcı olabilir. Günümüzde bu tür sorun yaşayan birçok kullanıcılar bulunmaktadır. Israrla kombide sorun var dediklerinde servis yönlendirdiğimiz zaman sorununun tesisat ile alakalı olmasından dolayı uzman teknisyen bu duruma müdahale edemeyeceğinden dolayı hiçbir işlemde bulunmaz ve sizlerde boşuna servis ücreti ödemiş olursunuz. Bu yüzden yalnızca bir musluktan sıcak su almadığınızdan yaşanılan sorunun tesisat ile alakalı olduğundan emin olabilirsiniz. Şu şekilde düşünürseniz hiçbir eğer kombi ile alakalı bir sorun yaşamış olsaydınız hiçbir şekilde sıcak su alamazdınız. Fakat sizler yalnızca bir musluktan sıcak su almadığınızda bu durum kombide bir arıza olduğunu göstermez. Kombide herhangi bir arıza olmuş olsaydı hiçbir şekilde sıcak su alamazdınız. Tek musluktan sıcak su akmadığında mutfaktan mı ya da banyodan mı hangi bölümden su akmıyor ise o bölümün bataryasında arıza söz konusudur. Bu tür sorun yaşamanız halinde herhangi bir işlemde bulunmayarak mutlaka işin uzmanından yardım alınız.

Uzman tesisatçı ile görüştüğünüzde sizlere yaşadığınız konu ile alakalı gelen kişi sizlere daha ayrıntılı bilgi sağlayacaktır. Yaşadığınız bu sorun tesisat ile alakalı olduğundan tesisatçı yardımı almalısınız. Tesisat işlemlerine firmamız bakmamaktadır. Bu nedenle kombi ile alakalı her türlü arıza ve onarımı uzman teknisyenlerimiz eşliğinde Baymak Servis olarak başarılı şekilde çözümlemekteyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder