28 Mart 2016 Pazartesi

Baymak Brötje E160 Arızası

Baymak brötje e160 arızası; Kombi kullanımı arttıkça karşımıza çıkan sorunlarda çoğalmaya başlamıştır. Günümüzde kombi kullanıcılarından bir takı sorular duymaktayız. Yaşadıkları arızaları göz önünde bulunduracak olursak Baymak brötje kombide e160 arızası kullanıcılar tarafından yaşanabilmektedir. Bizlerde Baymak brötje kombi neden e160 arızası verir bugün sizlere bu konuda yarımdı olacağız.

Baymak kombi ekranında bu arıza kodu yer aldığında kombinin sesli çalışma sorunu meydana gelebilir. Kombi sesli çalıştığında kullanıcılar bu durumdan oldukça rahatsızlık duyarlar. Bu arıza kodunu hiçbir zaman kombi kullanıcıları yaşamak istemezler. Yaşadıkları zamanlarda ise durumdan oldukça fazla rahatsızlık duyarlar ve sorunlarının kısa zaman içerisinde çözümlenmesini isterler. Bu arıza kodu kombide fan motoru arızası olarak bilinir. Fan motorunun arızalanması demek kombinin aynı zamanda sesli çalışması anlamına gelir. Kombi hiçbir zaman sesli çalışan bir cihaz değildir. Sessiz çalışan bir cihaz olmasından dolayı kullanıcılara bu anlamda avantaj sağlar. Yalnızca ateşleme esnasında bir ses yapabilir fakat bu durum kullanıcıları rahatsız edecek şekilde olmaz. Her kombinin olduğu gibi baymak kombide ateşleme esnasında ses yapabilir. Fakat bu durum dışında kombinin ses yapması ve bu şekilde çalışması tabi ki normal değildir. Özellikle bu tür arızalar sonucunda kombi ekranında bu arıza kodunun yer alması kombide sesli çalışma gibi durumları ortaya çıkarabilir. Baymak kombide bu sorunlar yaşandığında kullanıcılar cihaza yönelik herhangi bir müdahalede bulunmamalıdırlar. Çünkü kombide yaşanan bu durum için uzman teknisyen müdahalesi gerekir. Uzman teknisyenler tarafından müdahale edilmesi sonucunda sorununuz kısa zaman içerisinde çözümlenir. Bu nedenle sizlere tavsiyemiz kesinlikle cihaza yönelik herhangi bir müdahalede bulunmamanızdır. Cihazdan yana daha sağlıklı sonuçlar elde etmeniz için mutlaka işin uzmanı tarafından bilgi almanız gerekir. En iyi sonuçlar için mutlaka işin uzmanına başvurmanız gerekir. Sizler kombiye müdahale ederseniz. Cihazdan yana bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve sonrasında da bazı aksaklıklar meydana gelebilir. Sizlere daima kesintisiz hizmet sağlayarak sorunlarınızı başarılı şekilde çözümleyeceğiz.

Firmamız daima müşteri memnuniyetine bağlı olarak çalışmakta ve yaşanılan sorunların gün içerisinde çözümlenmesi adına servis hizmeti sağlamaya devam etmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder